Alle relevante informatie over natuursteen kan U vinden op deze site

Febenat is de Benelux Federatie van Natuursteengroothandelaars en verenigt de belangrijkste spelers op de markt. Zij zijn uw absolute waarborg voor kwaliteit in natuursteen, waar U de rest van uw leven plezier aan zult beleven. Febenat is geen commerciële organisatie, maar stelt zich tot doel een informerende en ondersteunende rol te spelen op het gebied van de technische problematiek en de Europese normering rond natuursteen. In samenwerking met het WTCB werkt haar technische commissie aan uniforme criteria op het gebied van kwaliteit, afwerking, plaatsing en onderhoud. Febenat staat ten dienste van alle professionelen uit de sector (architecten, aannemers, groothandels etc.).

Febenat is de spreekbuis en het adviesorgaan van de Benelux natuursteenimporteurs en promoot daarenboven het gebruik van natuursteen voor diverse toepassingen in de sector. Haar leden onderschreven hieromtrent een deontologische code, waaruit blijkt dat Febenat zich distantieert van mogelijke onprofessionele handelaars; zonder zich arbitrair op te stellen.

Febenat heeft 39 nieuwe foto's toegevoegd aan het album BELTRAMI - Toisson D'or — bij Guldenvlieslaan.

Thala Beige ... See MoreSee Less

Het nieuwe woon- en winkelcomplex Toison d’or in de Guldenvlieslaan in Elsene is een staaltje architectuur van onschatbare waarde, indrukwekkend en gracieus. Grootste troef? Het evenwicht tussen luxueuze accenten en rustieke natuursteen.

1 day ago

Thala Beige

Een impressie van Horizon 2020 ... See MoreSee Less

1 day ago