Alle relevante informatie over natuursteen kan U vinden op deze site

Febenat is de Benelux Federatie van Natuursteengroothandelaars en verenigt de belangrijkste spelers op de markt. Zij zijn uw absolute waarborg voor kwaliteit in natuursteen, waar U de rest van uw leven plezier aan zult beleven. Febenat is geen commerciële organisatie, maar stelt zich tot doel een informerende en ondersteunende rol te spelen op het gebied van de technische problematiek en de Europese normering rond natuursteen. In samenwerking met het WTCB werkt haar technische commissie aan uniforme criteria op het gebied van kwaliteit, afwerking, plaatsing en onderhoud. Febenat staat ten dienste van alle professionelen uit de sector (architecten, aannemers, groothandels etc.).

Febenat is de spreekbuis en het adviesorgaan van de Benelux natuursteenimporteurs en promoot daarenboven het gebruik van natuursteen voor diverse toepassingen in de sector. Haar leden onderschreven hieromtrent een deontologische code, waaruit blijkt dat Febenat zich distantieert van mogelijke onprofessionele handelaars; zonder zich arbitrair op te stellen.

Febenat heeft een foto van Michel Oprey & Beisterveld gedeeld.

Sterkte vanwege Febenat ... See MoreSee Less

Geschokt en diep bedroefd,
zijn wij door het overlijden van Meneer Oprey.
Oprichter en ex-directeur van ons bedrijf.

Wij wensen de familie veel sterkte.
Directie en medewerkers Michel Oprey & Beisterveld BV

5 hours ago

Sterkte vanwege Febenat

Febenat heeft de Beinecke Library | Curbed Tours van Curbed gedeeld.

Curbed
... See MoreSee Less

Rare books + marble = magic. 📚

1 week ago

Febenat heeft een foto van De Natuursteen gedeeld. ... See MoreSee Less

Binnenkort maken we de winnaar van de wedstrijd bekend! Benieuwd of jij 5000 euro aan natuursteen binnenhaalt? Hou je mailbox in de gaten 😉

1 week ago