Alle relevante informatie over natuursteen kan U vinden op deze site

Febenat is de Benelux Federatie van Natuursteengroothandelaars en verenigt de belangrijkste spelers op de markt. Zij zijn uw absolute waarborg voor kwaliteit in natuursteen, waar U de rest van uw leven plezier aan zult beleven. Febenat is geen commerciële organisatie, maar stelt zich tot doel een informerende en ondersteunende rol te spelen op het gebied van de technische problematiek en de Europese normering rond natuursteen. In samenwerking met het WTCB werkt haar technische commissie aan uniforme criteria op het gebied van kwaliteit, afwerking, plaatsing en onderhoud. Febenat staat ten dienste van alle professionelen uit de sector (architecten, aannemers, groothandels etc.).

Febenat is de spreekbuis en het adviesorgaan van de Benelux natuursteenimporteurs en promoot daarenboven het gebruik van natuursteen voor diverse toepassingen in de sector. Haar leden onderschreven hieromtrent een deontologische code, waaruit blijkt dat Febenat zich distantieert van mogelijke onprofessionele handelaars; zonder zich arbitrair op te stellen.

Febenat heeft het bericht van BMB - Belgische Marmer- en Granietbedrijven gedeeld. ... See MoreSee Less

Nieuw... Welkom bij de Marmer familie van BMB!

Vooraan te beginnen:
- Black & Grey Verzoet: bit.ly/BandGVERZOET
- Orobico Grigio: bit.ly/OROGRIG
- Verde Antigua Poli: bit.ly/VERDEAP

Welke spreekt jou meest aan?

5 days ago

Febenat heeft het bericht van Michel Oprey & Beisterveld gedeeld. ... See MoreSee Less

Vanavond om 18.00 is er bij Hart van Nederland (SBS6) aandacht voor het plaatsen van de molensteen in Belgisch hardsteen. Deze molensteen is door ons geleverd aan Bart Natuursteen voor molen 'de Kat' in Zaandijk!

5 days ago