Geaffilieerde leden

Beltrami

Venetiëlaan 22
B-8530 Harelbeke
T +32(0)56 23 70 00
info@beltrami.be
www.beltrami.be

De kernactiviteit van Beltrami Natural Stone is de opslag en de distributie van natuursteentegels- en platen. De import gebeurt wereldwijd, de verdeling via de professionele handel. Vakkennis en innovatie zijn sleutelwoorden, de garantie voor topkwaliteit. Vanuit de thuisbasis in Harelbeke en vestigingen in Frankrijk en in UK bouwt Beltrami directe relaties uit met groeves en houdt het zo de productieketting rigoureus onder controle. Voeg daarbij de grote voorraad tegels en platen en je weet dat Beltrami niet enkel synoniem staat voor kwaliteit, maar ook voor snelle en betrouwbare leveringen.

Natuursteen kent voor Beltrami geen geheimen. Innovatie maakt Beltrami – en haar klanten – sterker. Dat wordt aangevuld met 30 jaar ervaring en een duurzame bedrijfsvoering: een winnende combinatie die garant staat voor meerwaarde voor (interieur)architecten, projectontwikkelaars én de verdelers en leveranciers.

Vandix BVBA

Kuipweg 6
B-8400 Oostende
T +32(0)476 21 11 77
info@vandix.be
www.vandix.be

Vandix is een toonaangevende groothandelaar voor natuursteentegels, keramische terrastegels en siergrind, opgericht in 1989.
Vandix is een internationale leverancier gespecialiseerd in tegels, zowel voor buiten en binnen, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind.
Naast de tegelvloeren vind je ook een ruim gamma van boordstenen, wandbekleding, afwateringssystemen en lavabo’s en brievenbussen in natuursteen.
Vandix is gesitueerd op industrieterrein "Plassendale 3" te Oostende, pal aan de A-10, wat logistieke voordelen biedt. Met een permanente voorraad van minstens 250.000 m2 tegels en met het eigen wagenpark belevert Vandix haar internationale klantenkring op efficiënte wijze. Uiteraard leveren wij indien nodig ook rechtstreeks op de werf.
Het toonpark van ca 1500 m2 is een sterke troef van Vandix. U en uw klanten kunnen er 7 op 7 terecht en bezoekers kunnen er meer dan 150 vloertypes zien. Van elk type ligt er minstens 4m2. Zo krijgt iedereen een goed idée over hoe een bepaalde tegel eruitziet. Je kan erover lopen en de structuur voelen.

Dils D&W Natuursteen bvba

Industriepark 8a
B-2235 Hulshout
T +32 (0)15 23 09 89
info@dilsdwnatuursteen.be
www.dilsdwnatuursteen.be

Meer dan 50 jaar en 3 generaties lang is ons bedrijf gespecialiseerd in de import van natuursteen voor binnen- en buitentoepassingen uit diverse werelddelen.
Regelmatige bezoeken aan onze leveranciers zorgen ervoor dat onze natuursteen enkel komt van het beste deel van de groeve en dat onze materialen worden geselecteerd op basis van de hoogst mogelijke standaard.
Als kleiner familiebedrijf kunnen onze klanten rekenen op een direct en persoonlijk contact, waarbij alle informatie steeds uit de eerste hand komt.

Tuinmaterialen Meynen

Molsebaan 36
B-2450 Meerhout
T +32 (0)14 30 82 01
info@tuinmaterialenbvba.be
www.tuinmaterialenbvba.be

Tuinmaterialen Meynen is opgericht in 1978 en uitgegroeid tot een gevestigde waarde als toeleverancier voor de tuinaanleg, onze hoofdactiviteit vestigt zich in de import van natuursteen waaronder voornamelijk tegels / boordstenen / palissades / traptreden / kasseien / rotsen en keien daarnaast hebben wij een ruim gamma naar toebehoren voor de tuinaanleg ( natuursteen decoratie, hekwerken, vijvers, schors ,… ) op een stockagedomein van 45000 m² + toontuin tonen wij u de mogelijkheden om uw droomproject te verwezenlijken tot droomtuin en dit voor zowel particulieren als tuinaannemers.