Sponsors

Stonefloors

Beversesteenweg 164
B-8800 Roeselare
T +32 (0)51 20 39 26
F +32 (0)51 22 93 22

Sinds 1999 zijn wij gestart met de renovatie van natuursteen vloeren, meerbepaald het herschuren en polijsten van blauwsteen, marmer, Jura, Travertin,...
Door onze jarenlange ervaring met natuursteen en de veelvuldige vraag naar oplossingen zijn wij dan ook in de loop der jaren verder gegaan dan enkel renovatie van vloeren. Zo kan u bij ons terecht, voor een volledige renovatie van uw badkamer of keuken, of is uw natuurstenen gevel toe aan renovatie dan kan u ook bij ons aankloppen.

Salubris

Léon Bekaertlaan 32
9880 Aalter
T +32 (0)50 79 18 13

Wat ooit begon in 1980 als een bescheiden zaak in schoonmaakproducten is nu uitgegroeid tot een sterk en toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met schoonmaken.
Als groothandel in schoonmaakproducten biedt Salubris niet alleen een compleet gamma aan schoonmaakartikelen, maar ook doeltreffende oplossingen waarbij de noden en de wensen van de klanten steeds voorop staan.
Salubris is er voor bedrijven, KMO’s, maar ook voor educatieve- en overheidsinstellingen en in de Vlaamse zorgsector zijn ze zelfs een van de marktleiders. 

Eurosil

Heirbaan 50
2640 Mortsel
België: 0800 90 092
Nederland 0800 022 7245
F +32 (0)3 366 39 11

EUROSIL is al meer dan 30 jaar de erkende invoerder van Lithofin producten voor de Benelux.
Onze firma levert LITHOFIN kwaliteitsproducten aan de vakhandel in tegels en natuursteen.
Naast het uitgebreide gamma producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden bieden we tevens alle toebehoren, gereedschappen en CLEANFIX machines voor de vloerbewerking alsook lijmen en kitten van OTTO-CHEMIE
Speciaal voor de steenbewerking hebben we tevens eigen merken zoals PROPAD -nanopads- en PROCOVER -werfbescherming-
Onze ervaren medewerkers ondersteunen de vakman bij het oplossen van onderhoudsproblemen en bij de keuze van de juiste producten en materialen voor de behandeling van keramiek, kunst- en natuursteen.
Wij investeren voortdurend in nieuwe producten en technieken voor de steenbewerking en informeren onze klanten via productopleiding in het bedrijf en seminaries voor de sector.

TCI Carriers

Bredabaan 842 – 844
2170 Merksem
T +32 (03) 242 98 93

TCI Carriers is opgericht in 1981. Onze geestdrift en het vertrouwen van een aantal belangrijke verschepers, lieten ons toe uit te groeien tot een middelgrote organisatie, beschikkend over een wereldwijd netwerk met de nodige moderne operationele en financiële middelen.
Wij hechten er veel belang aan precies te weten wat er met de goederen gebeurt. Om daaraan te kunnen voldoen, hebben we verschillende logistieke partners in de belangrijkste havensteden en luchthavens zodat de goederen, ongeacht de aard of omvang, overal op de voet kunnen worden gevolgd. Daarnaast beschikken we over een geavanceerd informaticasysteem en bieden we u stipte en veilige leveringen met eigen moderne en betrouwbare middelen.
TCI Carriers investeert jaarlijks in de nieuwste en meest moderne software ontwikkelingen om alle zendingen en transporten nog vlotter en correcter te kunnen laten verlopen.
Bovendien worden zelfs de kleinste details door ons geregeld (inklaring, fiscale vertegenwoordiging, verpakking, gecombineerd vervoer, et cetera). Onze klanten krijgen steeds de meest doeltreffende en flexibele diensten aangeboden en onze gunstige tarieven zullen, samen met onze ervaring en kennis, hun handelsrelaties begunstigen tegenover de wereldwijde concurrentie.

Viek Machines

Gotevlietstraat 20
8000 Brugge
T +32 (050)72 05 87
M +32 (0477)62 78 83

Viek Machines heeft zich opgewerkt als een belangrijke speler op de markt van machineverkoop en -service voor steen gerelateerde producten zoals natuursteen, baksteen, beton, ceramiek, alle moderne artificiële materialen etc… We zijn zeer actief op de BENELUX markt, en kunnen met trots terugkijken op 600 geleverde installaties. Om dit te realiseren werken we samen met enkele belangrijke wereldspelers, waaronder COMANDULLI, DENVER, DONATONI, FERRARI & CIGARINI, BM, FLOW, BARSANTI, MANZELLI LIFTSTYLE en OMNI CUBED.

Op vandaag hebben we een netwerk aan contacten om voor iedereen een oplossing te kunnen voorstellen. Onze specialiteit ? We doen met onze ervaring aan consulting, stellen in overleg een geschikte machine voor die past in je werkplaats en je budget. We werken met vaste transporteurs, zijn altijd zelf aanwezig om de machine voor je te lossen en binnen te brengen, installeren professioneel en met aangepast materiaal elke installatie en verzorgen de opleiding en begeleiding bij opstart in eigen beheer en eigen taal. Ervaren servicemensen volgen nadien alle technische vragen en problemen op !

Omnicol

Kanaalstraat 43
3945 Ham
T: +32 (0)13 - 78 08 60
F: +32 (0)13 - 78 08 61
E: info@omnicol.eu

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.

Solidor

Kouterstraat 11b
8560 Wevelgem
T: +32 (0)56 - 41 35 70
F: +32 (0)56 - 40 37 68
E: info@solidor.be

Solidor heeft van bij de oprichting een duidelijke visie en missie ontwikkeld: het streven naar een buitengewoon hoog en constant kwaliteitsniveau in rubber en kunststof producten en diensten voor zijn klanten. Dit doel willen we bereiken door blijvend te investeren in een state-of-the-art machinepark, in eigen onderzoek en ontwikkeling en door met oplossingen voor de dag te komen die beantwoorden aan alle huidige en toekomstige noden van de markt.
Solidor Rubber & Products, gevestigd in het West-Vlaamse Wevelgem, is een gerenommeerd fabrikant van rubber- en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de bouw, machinebouw, chemische nijverheid, voedingsindustrie en andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen wordt bijzonder veel aandacht besteed aan specifieke oplossingen op maat van de individuele klant.